Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Zdrobitor-desciorchinator DRP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Zdrobirea este primul proces tehnologic caruia i se supun strugurii recoltati, şi, în consecinţă, este extrem de important de a utiliza o maşină care poate executaca acest proces foarte bine, astfel încât să se garanteze calitatea unui produs final chiar de la început.

Va propunem zdrobitoare-desciorchinatoare DRP, insotite de studii aprofundate vizand obtinerea separarii boabe-ciorchine fara incluziuni.
Partea superioara a acestei masini este constituita dintr-un cos care receptioneaza strugurii si ii transmite sectiunii de desciorchinare. In aceasta din urma se gaseste arborele, care poate  fi echipat cu o osie cu placi imbracate in cauciuc alimentar sau palete din otel, in dependenta de tipul de struguri. Arborele este montat in interiorul unui cilindru perforat, avand ca functie separarea ciorchinelor de boabe: arborele si cilindru se rotesc in sensuri opuse. Dupa tipul de struguri se poate de ales diametrele  de perforare ale cilindrului. Acesta din urma are o forma in particular alungita, ceea ce garanteaza o uscare optimala a ciorchinelui inainte de iesire. Aceasta solutie este la fel de optimala pentru strugurii recoltati mecanizat, unde componentele vegetale pot deasemenea sa se usuce si sa se detaseze de cilindru inainte de descarcare. In partea inferioara se gaseste sectiunea de zdrobire cu cilindri din cauciuc alimentar; distanta dintre cilindri poate fi usor reglata in functie de cerinte.
Desciorchinatoarele –zdrobitoare mod DRP au fost gandite astfel incat sa fie universale si sa poata indeplini urmatoarele procedee tehnologice:

Zdrobitoarele mod DRP sunt confectionate totalmente din otel inoxidabil AISI 304 si nu contin elemente din plastic, otel, sau PVC.

Sunt dotate cu sistem de spalare.

Cuva de receptie este dotata cu snec adaugator (ce nu exista la majoritatea producatorilor, strugurii nimerind direct in desciorchinator), impiedicand astfel formarea de stopari de struguri.

Atat desciorchinatorul cat si zdrobitorul sunt puse in functiune de reductoare separate.

Lungimea marita a desciorchinatorului, permite o desciorcinare mai buna si o pierdere de must, care e evacuat cu ciorchinele, mult mai mica.

Este dotat cu variator de viteza, care va da posibilitatea sa reglati viteza de lucru in functie de strugurii prelucrati.

Zdrobitorul este dotat astfel incat se regleaza automat distanta dintre valturi in functie de marimea boabelor zdrobite, permitand o zdrobire lejera a boabelor, fara zdrobirea semintelor.

Este dotat cu un panou de comanda automatizat.

Utilizarea zdrobitorului-desciorchinator este ameliorata prin prezenta variatorului electronic care garanteaza adaptarea continua la regimul de lucru.

Modele de la 6,000 la 120,000 kg/h.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura